Skip to content

Neslim Güngen Kıbrıs Zirvesi (100 Şube Franchise Buluşması) Gerçekleşti

Neslim Güngen Kıbrıs Zirvesi (100 Şube Franchise Buluşması) Gerçekleşti

NESLİM GÜNGEN BÜYÜK BİR ORGANİZASYONA İMZA ATTI

120’ye ulaşan şube sayısı ile Neslim Güngen, Türkiye’nin en büyük güzellik merkezi olma başarısını 25-26-27 Aralık’ta Kıbrıs’ta dev bir organizasyon ile kutladı. Eğitim, eğlence ve lansmanı bir araya getiren bu dev organizasyon, adeta ünlüler geçidine dönüştü.

Neslim Güngen Ailesi, 25 Aralık’ta Kıbrıs Chamada Prestige Otel’e yerleşti. İlk akşam, Neslim Güngen Fuşyası ile parti ve fotoğraf çekimleri yapıldı. İlerleyen saatlerde, sahnede güçlü sesiyle Işın Karaca vardı. Karaca, güçlü sesiyle Neslim Güngen Ailesi’ni büyüledi. İkili, birlikte de şarkı söyledi. Unutulmayacak bir konsere imza atan Işın Karaca, Neslim Güngen’e, “Bu kadar güçlü bir kadın olduğun için, kadınlara istihdam sağladığın için teşekkür ederim” ifadesinde bulundu.

Organizasyonun ikinci günü eğitimle başladı. Neslim Güngen’in güzellik sektörüne getirdiği yenilikler ve yeni protokollerden bahsedilen eğitimin ardından, şubeler geceye Tuğba Ekinci konseri ile başladı. Daha sonra, Kıbrıs’ın sevilen ismi Oğuzhan sahne aldı. Neslim Güngen de sevilen şarkılarını pembe elbisesinin içinde seslendirdi.

Organizasyonunun üçüncü gününde sahnede Eda Sakız vardı. Sakız’ın şarkılarını seslendirdiği sırada Kıbrıs Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar da geceye teşrif etti. Türkiye-Kıbrıs kardeşliğine dikkat çeken Tatar ve Neslim Güngen Ailesi, birlikte Kıbrıs ve Türk bayraklarını salladı. Gece, daha sonra İrem Derici ve Sinan Akçıl konserleri ile devam etti.

Organizasyonun son gününde, kahvaltının ardından Neslim Güngen Ailesi otelden ayrıldı ve Türkiye’ye dönüş yaptı. Eğitim, eğlence, lansman ve motivasyon dolu bu organizasyon için Neslim Güngen, “Şubelerim, ailem benim için çok değerli. Yılda bir kez onları bir araya getirip motive etmeyi seviyorum. Önümüzdeki yıl birlikte daha da güzel bir planımız olacak” dedi.