Skip to content

Neslim Güngen Franchise Açılışlarına Devam Ediyor

Neslim Güngen Franchise Açılışlarına Devam Ediyor

Neslim Güngen Franchise Açılışlarına Devam Ediyor

Türkiye’nin en iyi güzellik merkezi franchise sistemine sahip Neslim Güngen güzellik sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Şubelerindeki kaliteli hizmet anlayışını hızla sürdüren Neslim Güngen hizmetlerinin daha geniş kitlelere ulaşması ve büyümesi için franchise modelini daha da büyütmeye devam ediyor. Neslim Güngen, Mayıs ayı içerisinde 3 yeni şube olan Manisa, Edremit ve Tuzla şubelerinin açılışına katılacak.

18 Mayıs Perşembe Manisa, 19 Mayıs Cuma Edremit, 29 Mayıs Pazartesi Tuzla şubelerinin açılışı Neslim Güngen’in katılımı ile organizasyonlarla yapılacak. Açılışa özel olarak sınırlı süreli kampanyalı fırsatlar ile güzellik ve bakıma dair hizmetlerden sizler de faydalanabilirsiniz. Bölgesel incelmeden selülit sıkılaşma protokollerine, cilt bakımı protokollerinden kalıcı makyaj uygulamalarına, çatlak onarımından epilasyon işlemlerimize tüm uygulamalarımızdaki özel kampanyalar için şubelerimizin açılışımıza davetlisiniz. Ayrıca Haziran ayı boyunca birçok yeni şube açılışı sürprizleri için takipte kalın 🙂

neslim güngen güzellik merkezi

Neslim Güngen Franchise Avantajlarından Sizler de Yararlanın

Neslim Güngen franchise sistemi özellikle kadın girişimcilere markasının bilgi birikimi, avantajları ve işletme deneyiminden yararlanma fırsatı sunmaktadır. Bayilik sahiplerine tam destek sağlanarak, işletme süreci boyunca ihtiyaç duydukları her konuda yardımcı olunan bu özel bayilik sisteminde eğitim, pazarlama, marka yönetimi ve işletme operasyonları gibi alanlarda profesyonel rehberlik hizmetleri sunulmaktadır. Sizler de aramıza katılarak bu güzel ailemizde yerinizi alın. Akıllı bir yatırım yaparak yüksek kazancı yakalayarak 120 mutlu şubemizin arasına sizleri de bekliyoruz.

Akıllı Yatırım: Güzellik ve bakım sektörü günümüzde hızla büyüyen ve popülerliğini artan bir sektör haline gelmiştir. Bu alanda yapılan akıllı yatırımlar, özellikle kadın girişimciler için büyük bir kazanç potansiyeli sunmaktadır. Eğer siz de güzellik sektöründe başarılı bir işletme sahibi olmak istiyorsanız akıllı yatırımla en iyi kazancı Neslim Güngen’de yakalayabilirsiniz.

Ücretsiz Eğitim: Franchise sistemimizde şubelerimiz işletmelerinde kullanacakları cihaz ve ekipmanların her birini detaylı bir şekilde öğrenme fırsatı buluyorlar. Cilt bakım cihazları, epilasyon sistemleri, vücut şekillendirme cihazları ve daha birçok teknolojik ürünle ilgili eğitimler, uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu sayede, güzellik merkezindeki tüm işlemleri en iyi şekilde uygulayabilecek ve danışanlarınıza yüksek kalitede hizmet sunabileceksiniz.

Eğitimlerimiz sadece cihaz ve ekipman kullanımıyla sınırlı değil. Güzellik merkezinin işletme yönetimi, müşteri ilişkileri, pazarlama stratejileri gibi birçok konuda da size rehberlik ediyoruz. İşletmenizi başarılı bir şekilde yönetmek için gereken tüm bilgi ve becerileri edinmeniz için eğitim programlarımızı tamamen ücretsiz olarak sunuyoruz.

Profesyonel Ekip: Profesyonel ekibimiz sizlere franchise öncesinde ve sonrasında Franchise başvurusu yaptığınızda sizlere özel olarak atanacak olan profesyonel destek ekibimiz sizlerle düzenli olarak iletişim kuracak ve ihtiyaçlarınızı anlayarak size özel çözümler sunacaktır. İşletmenizin gereksinimlerini analiz edecek olan ekip sizlere işletme sürecinde rehberlik ederek en etkili stratejileri belirlemenize yardımcı olacaktır.

En İyi Fiyatlar: Güzellik ve bakım sektöründe işletme sahibi olmak isteyen girişimciler için en önemli unsurlardan biri, kaliteli cihazlarla en iyi hizmeti sunmak ve aynı zamanda rekabetçi bir fiyat politikası izlemektir. Neslim Güngen franchise sistemi ile sizlere en yenilikçi kaliteli cihazlarla en iyi hizmeti ve en iyi fiyat garantisini sunmayı taahhüt etmektedir.

Şubemiz olmaya karar verdikten sonra sizleri neler bekliyor? Gelin birbirinden mutlu şubelerimizin faydalandığı avantajlarımızdan sizlere bahsedelim;

Lokasyon Danışmanlığı: Güzellik merkezi bayilik sistemiyle işletme açmak istediğinizde, lokasyon seçimi konusunda size deneyimli bir ekip tarafından yardımcı olunacaktır. Lokasyon danışmanlarımız, sektör analizleri ve pazar araştırmaları yaparak işletmenizin en verimli şekilde faaliyet gösterebileceği potansiyel bölgeleri belirlerler. Müşteri taleplerini, bölgedeki rekabeti, demografik verileri ve diğer faktörleri dikkate alarak, sizin için en uygun lokasyonu seçmenize yardımcı olurlar.

Mimari Destek: Güzellik merkezinin fiziksel yapısının, iç ve dış mekanların doğru bir şekilde planlanması ve tasarlanması büyük önem taşır. Bu noktada, deneyimli mimarlarımız ve tasarım ekibimiz sizlere yardımcı olacak ve işletmenizin estetik bir görünüme sahip olmasını sağlayacaktır. Mimarlarımız sizlere destek sağlayarak işletmenizin ihtiyaçlarına uygun bir tasarım planı oluşturur. Danışan deneyimini en üst düzeye çıkarmak, ergonomi ve kullanılabilirlik gibi faktörleri göz önünde bulundurarak merkezinizin iç mekanlarını optimize ederler. Ayrıca marka kimliğini yansıtan bir tasarım oluşturarak danışanlara unutulmaz bir deneyim sunmanızı sağlamaktayız.

neslim güngen

Personel İşe Alım: Personel işe alım hizmetimizle, ihtiyaçlarınıza uygun niteliklere sahip personelleri bulmanızı kolaylaştırıyoruz. İşletmenizin gereksinimlerini anlamak için sizlerle birlikte çalışıyor ve bu doğrultuda işe alınacak pozisyonları belirliyoruz. Uzmanlık alanları ve marka standartlarımıza uygun adayları seçmek için kapsamlı bir aday değerlendirme süreci uyguluyoruz.

Cihaz ve Protokol Eğitimi: Akademik kariyeri bulunan profesyonel eğitmenler tarafından sağlanan eğitimlerimiz; belirlenen müfredat doğrultusunda hem detaylı teorik eğitim hem de birebir uygulamalı şekilde eğitimleri içerir. Canlı modellerin üzerinde uygulanan eğitimler, bir merkezin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçları karşılayacak derecede tüm personeli eğitebilecek şekilde düzenlenir.

Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama Desteği: Günümüzde danışan potansiyeline ulaşmanın etkili bir yoludur. Bu nedenle franchise şubelerimizin hedef kitlelerine ulaşmalarına yardımcı olmak için kapsamlı bir destek sunuyoruz. Şubelerimiz için özelleştirilmiş sosyal medya içerikleri ve görselleri oluşturmak için profesyonel ekibimizle çalışıyoruz. Bulunduğunuz konumdaki potansiyel müşterilerinize en profesyonel şekilde kendinizi duyurmanız için alanında uzman ekibimiz ile her adımınızda yanınızdayız.

Sizler de Türkiye’nin lider güzellik merkezi zinciri Neslim Güngen ile tanışmak ve 120 şubeli ailemizde yer almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Franchise sistemimiz hakkında bilgi almak için bizlerle buradan iletişime geçebilirsiniz.