Skip to content

İnatçı Karın Yağları: Kalıcı Mı? Gider Mi?

İnatçı Karın Yağları: Kalıcı Mı? Gider Mi?

İnatçı Karın Yağları: Kalıcı Mı? Gider Mi?

Sağlıklı besleniyor ve spor yapıyorsanız, muhtemelen bir süre sonra tartıda istediğiniz farkı görmeye başlarsınız. Ancak bu, her zaman vücudunuzda şikayetçi olduğunuz yağların eşit olarak azalacağı anlamına gelmez. Ve bunu yaşamak, bölgesel fazlalıklarla mücadele eden hemen herkesi büyük bir hayal kırıklığına uğratır.

Kilo verdikçe karın bölgesindeki yağların da azalması fikri kulağa çok mantıklı gelse de, yağ kaybı her zaman eşit olarak gerçekleşmez. Ayrıca, herkesin vücut yapısı farklıdır ve karın bölgesi, genellikle yağ kaybının en son kendini gösterdiği yerdir. Bunun nedeni, beslenme şekliniz ve yaşam tarzınızın bu bölgedeki yağları doğrudan etkileyebilmesidir.

Kilo vermek, her şeyden önce psikolojik bir meydan okuma ile başlar. Bu nedenle, bu yolda iradeli olmanız gerektiğinin farkında olmalısınız. Dolayısıyla, zihinsel olarak güçlü olmak bu konudaki başarınızı doğrudan etkileyecektir. Ancak, bunun bir koşu yarışı olmadığını unutmayın. Küçük ama emin adımlarla ilerlemek, sizi her zaman başarıya götüren yol olacaktır.

Bir de, sağlıklı beslendiğinizi, spor yaptığınızı ve iradenizi koruyarak ilerleme kaydettiğinizi düşünelim. Bir süre sonra tartıda bir fark görmeye başlayabilirsiniz. Ancak, buna rağmen karın bölgeniz hala yağlı olabilir. Çünkü, kilo vermek ve yağ kaybetmek aynı şeyler değildir. Peki, size yağ kaybettirecek etkili bir yol var mıdır?

Tartıda daha düşük bir rakam görmenin sizi tatmin etmediği durumlarda, cilt altındaki inatçı yağ hücrelerini parçalayarak çalışan bölgesel incelme cihazları size yardımcı olabilir. Hatta, belki de en iyi seçeneğiniz olacaktır!

Özellikle ultrasonik ses dalgaları, spor ve diyete rağmen gitmeyen yağlar konusunda harika işler çıkarır. Kadın güzelliği konusunda bugüne kadar Türkiye’de birçok ilki gerçekleştirmiş bir isim olarak; kişinin metabolizması ve yaşam tarzına göre tek seansta 8-25 cm arasında incelme sağlayabilen bir cihazı geliştirmiş olmaktan da gurur duyuyorum…