Skip to content

Türkiye’nin En Büyük Güzellik Merkezi Neslim Güngen, 100 Şubeyi Geçti

Türkiye’nin En Büyük Güzellik Merkezi Neslim Güngen, 100 Şubeyi Geçti

Güzellik anlayışının sürekli olarak gelişmesi sebebiyle günümüzde güzellik merkezlerine olan ilgi son hızıyla artmaya devam ediyor. Üstelik en az kadınlar kadar da artık erkekler de günlük cilt ve vücut bakımlarına özen göstermektedir. Bizler de bu anlayış doğrultusunda Neslim Güngen Güzellik ve Bakım Merkezi olarak her türlü ihtiyaçlarınızı karşılamak amacı ile uzun yıllardır profesyonel hizmetlerimize devam ediyoruz. Yerli üretim cihazlarımız ve ürünlerimiz, uzman kadro ve hizmetlerimiz ve 100 franchise şubemiz ile diğer güzellik merkezlerinden ayırarak Türkiye’nin en büyük güzellik merkezi olmaktan gurur duyuyoruz. Neslim Güngen markası olarak güzellik sektöründeki önem ve değerimizin farkındayız. Bu önem ve değere layık olmak için daima yenilikçi hizmet anlayışımıza dair sürekli çalışmalar yaparak kendimizi geliştiriyoruz.

Güzellik merkezi açmak isteyen yatırımcılar için en iyisiyiz 

Neslim Güngen’in 23 yıllık güzellik sektöründeki tecrübeleri, akılcı fikirleri ve sürekli değişip gelişen günümüz teknolojiye uyumu sayesinde kurduğu fabrikası ile harika işlerin adımı atıldı. Bu atılan adımların meyvesi 2020 yılından sonra 6 şube sayısından 2022 yılında 100 şubeye ulaşmasıyla toplanmaya başlandı. Türkiye’nin en büyük güzellik merkezi olduğumuzun en büyük kanıtı ise bu büyümemiz ve daha da artacak olan şubelerimizin mutluluğudur.

İstanbul Florya bölgesinde kurduğu ilk şubesi olarak İstanbul’da en iyi güzellik merkezi yerleri arasında gösterilmeye başlandı. Cilt ve vücuttaki bakım-onarım uygulamalarındaki başarısı ile büyüyen hizmet çeşitleri diğer güzellik merkezleri tarafından da dikkat çekmeye başladı.

Günümüzde en karlı iş avantajlarından birisi güzellik merkezi açmak fırsatıdır. Bir güzellik merkezinin açılabilir hale gelebilmesi için öncesinde birçok önemli araştırma ve koşullar gerekmektedir. Neslim Güngen Ailesine katılarak sizler de güzellik alanında yerini alarak eğlenerek para kazanmak istemez misiniz? Franchise bayilik modeli her sektörde olduğu güzellik kategorisinde de birçok avantajı sağlamaktadır. Güzellik merkezi sektörüne yeni giren bir yatırımcıysanız, bayilik sistemi ile kurulan firmanıza daima zaman ayırdığınız sürece harika kar oranı sayesinde güzel bir gelir sahibi olabilirsiniz. Bayilik veren firmalar arasında adından söz ettiren Neslim Güngen markası ile doğru pazarlama teknikleri ve sosyal medya zenginliği sayesinde kalitenin farkına varacaksınız. Neslim Güngen franchise bayisi olmanın sizlere katacağı avantajları yazımızın devamında okuyabilirsiniz.

En İyi Güzellik Merkezi Olarak Hizmet Çeşitliliği

Güzellik ve bakıma dair yapılan uygulamaların çeşitliliği en iyi güzellik merkezi tercih edilirken göz önünde bulundurulur. Neslim Güngen Güzellik Merkezi bayiliklerinde her vücut ve cilt tipine uygun bakım-onarım işlemleri en uygun fiyat ve en kaliteli hizmet anlayışı ile uygulanmaktadır. Kişiye özel birçok uygulamaların yapıldığı hizmetlerimiz aşağıdaki gibidir;

  • Microblading
  • İpek kirpik ve kirpik lifting
  • Kalıcı makyaj
  • Akne, leke, anti-aging bakımları
  • Profesyonel cilt bakımı
  • Cilt onarım ve yenileme
  • Vücut şekillendirme protokolleri
  • Bölgesel incelme protokolleri
  • Nail-art

Neslim Güngen Ailesi’ne Neden Katılmalıyım?

Güzellik merkezi sahibi olmak karlı yatırım fikirleri arasında görülmektedir. Bizler de bu iş fikrine yönelik tüm çalışmalarımızı bu yönde tamamladık. Kendisini kanıtlamış ve büyük kazanç getiriyor olması sebebi ile markamızın hem hizmet hem de bayilik fırsatı sebebi ile tercih edilmesi asla tesadüf değildir. Franchise özel sistemi ile sizlerin daima yanınızdayız. İş akış ağını yöneten ve desteğini sürekli sizlerden eksik etmeyen markamız ile profesyonelliğin tadını çıkaracaksınız. Türkiye’nin en büyük güzellik merkezi olarak deneyimli ekiplerimiz sayesinde gerek satış öncesi ve sonrası kısmında gerek ise büyümeye yönelik çalışmalarımız ile ailemizin her üyesinin daima yanındayız. Yüksek kar oranı ile güzellik sektöründeki Neslim Güngen markasını seçmeniz için önemli noktaları sizler için özenle hazırladık.

Neslim Güngen markası olarak franchise ekibi ve çalışanlarına özel eğitim program seansları uygulanmaktadır. Bununla birlikte pazarlama desteğini de eksik etmeyerek her türlü satış pazarlaması ve sosyal medya desteği ile güçlü bir ekip çalışmasını sizlere sunmaktayız.

  • Yurt içi ve yurt dışındaki en büyük ve en güncel verilere sahip güzellik merkezi olması
  • Yerli üretim cihaz ve ürünler ile hızlı büyüme potansiyeline sahip güzellik merkezi zincirlerinden biri olması
  • Kadınların kendi güç ve fikirlerinin farkına varmasına yardımcı olarak kariyer basamaklarını tırmanmasında önemli rol oynaması
  • Neslim Güngen markası sayesinde tanınırlık ve güvenilir bir iş fırsatı olması
  • Yapılan yatırım karşısında yüksek getiri sayesinde karlı bir iş olanağı olması
  • Franchise bayilik esnasında özel eğitim, dijital pazarlama ve birçok iş akış şeması olanağı

Güzellik Merkezi Açmak İçin Herhangi Bir Tecrübe Gerekli Midir?

Güzellik merkezi şubenizin olabilmesi için asla bir tecrübeniz olmasına gerek yoktur. Bayilik sahibi olduktan sonra bizler siz ve değerli çalışanlarınıza tüm eğitim ve oryantasyonu sağlayarak uzman bir ekip oluşturmanıza destek sağlamaktayız. Bu desteği diğer 100 şubemiz aracılığı ile de kanıtlayabiliyoruz.

Güzellik Merkezi Açtıktan Sonra Yatırımın Karşılığını Nasıl Alırım?

Bayilik sonrasında iş, pazarlama ve operasyonel destek ile güzellik sektörünün en güvenilir markasının çatısı altına girmenin sayısız avantajlarından faydalanabileceksiniz. Güzellik merkezine yatırımınız ile 23 yıllık sektör tecrübesine sahip Neslim Güngen ile finansal ve kariyer hedeflerinize ulaşabilmeniz için büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Güzellik merkezi sahibi olurken Neslim Güngen Franchise olmanın avantajları hakkında daha detaylı bilgi almak için bizlere ulaşabilirsiniz.