Skip to content

Neslim Güngen’le Kendi İşinin Patronu Ol!

Neslim Güngen’le Kendi İşinin Patronu Ol!

 

Neslim Güngen’le Kendi İşinin Patronu Ol!

Neslim Güngen’in sunduğu anahtar teslim güzellik merkezi franchise modeli ile sektöre 5-0 önde başlayın ve düşük sermayeyle yüksek kazanç elde etme fırsatından yararlanın.

Neden ve Nasıl Bu Kadar Hızlı Büyüyoruz?

İnsanlar bana pandemiye rağmen son birkaç yılda nasıl bu kadar hızlı büyüdüğümü soruyor…
Başarımın sırrı; pazarlama ve reklama çok fazla para harcamak değil, çünkü biz çok organik bir şekilde büyüyoruz.

Durdurulamayan bir şekilde büyümemizin nedeni; franchise modelimizin gerçekten de diğerlerinden farklı olması.

Anahtar teslim güzellik merkezi projemiz hem Türkiye hem de Avrupa ve Orta Doğu’da altın bir fırsat olarak parlıyor.

Tecrübemiz, donanımlarımız, eğitimlerimiz ve detaylara gösterdiğimiz özen de bizi diğerlerinin önüne geçiriyor.

Profesyonel makyaj yaptığım yıllardan 58 şubeye ve 1000’in üzerinde bayi sayısına ulaştığım bugüne gelene kadar her şeyi kendim öğrendim. Türkiye’de olmayanı getirdim, geliştirdim, daha iyilerini ürettim.

Bu nedenle de, kendi fabrikamızda yenilikçi cihazlar üretmek, uzmanlar tarafından özel olarak cilt ve vücut bakım-onarım ürünleri geliştirmek konusundaki bilgimizle gurur duyuyoruz!

Franchise modelimiz, %100 kanıtlanmış ve büyük kazanç garantili olup, franchise’larımızın tanınmış bir aileye dahil olarak bulundukları şehirde büyüme olanağı tanır.

• Tüm bu ağı yöneten ve destekleyen son derece deneyimli bir ekipten oluşan ofisimizle de franchise’larımız için muhteşem bir destek sağlıyoruz.

• Büyümeye, pazarlamaya, faaliyetlere ve güzellik sektörüne sürekli yatırım yapıyoruz. Böylece, sürekli gelişiyor, Neslim Güngen ismini bir “dünya markası” yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

• İşinizi en doğru şekilde yürütmeniz için franchise’larımıza yıl boyunca düzenli eğitimler veriyor, franchise buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Hem eğleniyor hem de deneyim, bilgi ve birikimlerimizi sürekli olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Bana her gün işini ne kadar SEVDİĞİNİ söyleyen, hiç durmadan büyüyen bir franchise modelinin kurucusu olmak kesinlikle çok özel bir duygu. Bunu başardığım için öncelikle kendimle ve bu yolda hep bana güvenen sizlerle gurur duyuyorum!

Güzellik sektöründe yüksek kazanç garantili Neslim Güngen Ailesi‘ne dahil olmak için tek yapmanız gereken;
Bizimle iletişime geçmek: tıklayınız.