Skip to content

Neslim Güngen’den Yurtdışı Franchise Fırsatı

Neslim Güngen’den Yurtdışı Franchise Fırsatı

Neslim Güngen’den Yurtdışı Franchise Fırsatı

Avrupa, Dünya’nın en gelişmiş ve rekabetçi pazarlarından biridir. Bu nedenle Avrupa’da bir işletme kurarak ürün ve hizmet yelpazelerini satışa sunmak için yurtdışı franchise harika bir fırsattır. Fakat bilinmelidir ki Avrupa gibi hızlı büyüyen bir bölgede iş kurmak için doğru strateji ve planlama gerektiren bir durumdur. Neslim Güngen markası olarak satış öncesi ve sonrası franchise fırsatları ile benzersiz bir kazanç sistemi sunuyoruz. 100 şubeyi geçtikten sonra çalışmalarını daha da hızlandıran Neslim Güngen Güzellik Merkezi yurtdışında da çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Avrupa’da franchise almak isterseniz bu yazımız tam size göre!

Franchise sistemi özellikle krizleri fırsata çevirebilen bir iş fırsatı olarak tanımlanır. Özellikle düşük sermaye ile yüksek kazanç isteyen birçok girişimci franchise sahibi olmayı tercih etmektedir. Türkiye’deki birçok farklı sektörde iş kurma fırsatı sağlayan bu sistem ile aynı zamanda yurtdışında da yüksek kazanç sağlayan bir yöntem olarak son zamanlarda popülerliğini arttırmaktadır.

neslim güngen franchise

Güzellik Merkezi Yurtdışı Franchise Fırsatı

Yurtdışında iş kurma fikri düşünüldüğünde girişimciler Avrupa’yı doğru bir yatırım yeri olarak görmektedir. Zorlu bir kuruluş ve büyüme sürecinde bazı zorluklar olsa da bu zorlukları Neslim Güngen franchise desteği sayesinde büyük kolaylık sağlamaktadır. Yurtdışında özel olarak seçilen bölgelerde en çok hangi Avrupa bölgelerinde hizmet verilebilir sorusunda da özel araştırmalarımız ile en doğru konum ve hizmet politikası ile yanınızdayız.

Yurtdışı franchise güzellik merkezi fırsatlarından yararlanmak sizler için harika bir iş fırsatı olabilmektedir. Bu özel fırsat ile Avrupa’da işletmeniz için yurtdışından gelir elde etmenizi sağlar. Yurtdışı franchise işletmenizin Avrupa pazarında tanınırlığının ve güvenilirliğinin armasında güzel bir yoldur.

Güzellik Merkezi Franchise Sahibi Olmak İçin Güzellik Sektör Tecrübesi Olması Gerekir Mi?

Herhangi bir sektör tecrübesi olmasına gerek yoktur. Kurulan franchise sistemi sayesinde kusursuz bir şekilde hizmet edecek lider ve uzmanlar ile Neslim Güngen farkını hissedeceksiniz. Sizlerden istediğimiz tek şey başarı yakalayabilmeniz için tutkunuz.

Almanya'da iş kurmak

Neslim Güngen Franchise Fırsatı

Neslim Güngen markası güzellik sektöründe hizmet vermek için kurulmuş büyük bir firmadır. Türkiye’nin en büyük güzellik merkezi olan Neslim Güngen sağladığı franchise sistemi sayesinde iş kurmak isteyenlere düşük sermaye ile kısa sürede yüksek kazanç sağlayan bayilik sistemine sahiptir. Franchise modeli ile Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu’da 120 şubeye ulaşmış ve hızla büyümeye devam etmektedir. Özellikle son zamanda yurtdışı franchise çalışmalarını hızlandıran Neslim Güngen aynı zamanda yüzlerce kadının da girişimci ruhunu ortaya çıkarmasında öncü bir profildir.

Özellikle girişimci kadınlara düşük maliyet yüksek kazanç sistemi sunulan franchise modelimiz ile artık yurtdışına açılma vakti! Üstelik 100 mutlu şubenin arasında yer almanızın yanında Neslim Güngen Ailesi’nin profesyonel desteği ile taçlandırılabileceksiniz.

güzellik merkezi

Neslim Güngen Yurtdışı Franchise Avantajları Sizlere Neler Sunar?

Güzellik sektöründeki tecrübesi ile marka tanınırlığı çok yüksek olan Neslim Güngen ile iş ortaklığı yapma şansı sizlerle! Peki bu franchise sisteminde sizleri neler bekliyor?

  • En doğru lokasyon ve konumda güzellik merkezi açma konusunda uzman desteği
  • Son zamanlarda en çok tercih edilen güzellik sektöründe yüksek karlı franchise sistemi ve yüksek kazanç fırsatı
  • Yerli üretim cihazlar ve ürün çeşitliliği ile memnun müşteri edinme
  • Güzellik merkezi kuruluşu öncesinde dekorasyon ve tasarımda mimari destek
  • İşlemlerde kullanılan cihazların eğitimi ve güzellik merkezine kurulumu
  • Personel işe alım aşamasında insan kaynakları uzman desteği ve personellerin güzellik sektörüne dair eğitimi
  • Dijital pazarlama ekibi ile sosyal medya desteği ve tüm sorunlara yönelik anlık çözüm desteği
  • Bütçe planlama konusunda uzman desteği

Neslim Güngen Franchise avantajları ile Almanya’da iş kurmak yazımızı okumak için buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.