Skip to content

Neslim Güngen Yeni Şubesini Batman’da Açtı

Neslim Güngen Yeni Şubesini Batman’da Açtı

Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nin faaliyete giren 72. şubesi Batman’da halay ve şarkılar eşliğinde açıldı.

Açılışta konuşan Neslim Güngen 23 yıllık tecrübelerinin olduğunu belirterek, “Bugün 72’nci şubemizin açılışını yapacağız. Şu an için Dubai ve Katar da dahil olmak üzere anlaşması yapılan 100’ün üzerinde şube için anlaşmalarımızı yaptık” dedi.

Güzellik ve estetik uzmanı Neslim Güngen, kendi adını taşıyan güzellik merkezinin Türkiye’deki 72’nci şubesini Batman Gültepe Mahallesi’nde açtı. Katar ve Dubai olmak üzere 100’ün üzerinde güzellik merkezi şubesi bulunan Neslim Güngen Batman’daki açılışta davetlilerle hem halay çekti hem de şarkılar söyledi.

Açılışın ardından konuşan Neslim Güngen, güzellik ve kozmetik sektöründe 23 yıllık tecrübeleriyle Türkiye’deki 72’nci şubeyi açtıklarını ifade ederek, “Şu anda için Dubai ve Katar da dahil olmak üzere 100’ün üzerinde anlaşmamızı tamamladık. Her geçen gün büyüyoruz. Batman‘ı güzelleştirmeye geldik. Kadın-erkek fark etmiyor. Bize inanan, bize güvenen herkesi sonuç odaklı, uygun fiyatlı bir şekilde güzelleştirmeye davet ediyoruz. Güzelleşmekse gayeniz adresiniz Neslim Güngen’dir” dedi.

Batman şubesinin işletmecisi Yağmur Oğrak da sektörde hedefleri olduğunu ve bu hedefler üzerinde ilerlemek için çok güzel projelerinin olduğunu söyledi.