Skip to content

Neslim Güngen Güzellik Merkezi Franchise Bedeli

Neslim Güngen Güzellik Merkezi Franchise Bedeli

Neslim Güngen Güzellik Merkezi Franchise Bedeli

Neslim Güngen Güzellik Merkezi; Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu‘daki yatırımcılara franchise fırsatı sunmaktadır. Franchise bedeli bölgeye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi, güzellik merkezi franchise almak için en güvenilir işletmelerden biridir. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin hemen her şehrinde bulunan şubeleri franchise’dır. Anahtar teslim güzellik merkezi projesi olarak sizler de bu aileye dahil olabilirsiniz.

Güzellik ve bakım sektörü de diğer birçok sektör gibi pandemi günlerinde bir miktar darbe almış olsa da, bu sektör kesinlikle potansiyeli açısından yatırımcılar için en heyecan verici sektörlerden biri olmuştur.

Neslim Güngen’in franchise modeli ile doğrudan güzellik sektöründe deneyimli olmaya ihtiyaç duymadan, sadece birkaç hafta içinde bu sektörde kendi başarılı marka işinizi yürütme fırsatı yakalayabilirsiniz. Peki, neden Neslim Güngen ailesi?
İşte, yatırım fırsatı olarak Neslim Güngen Güzellik Merkezi’ni seçmeniz için önemli noktalar…

• Türkiye’deki en büyük ve en başarılı güzellik merkezi
• En hızlı büyüyen güzellik merkezi zincirlerinden biri
• Kadınların güçlenmesine yardımcı olur
• Yüksek marka güvenirliğine sahiptir
• Kanıtlanmış yüksek yatırım getirisi

Neslim Güngen, franchise ve çalışanlarına özel eğitim programları da sunmaktadır. Ayrıca, Türkiye’de franchise’larına pazarlama desteği sağlamak için güçlü bir ekibe sahip olan ilk güzellik markasıdır.
Türkiye’deki en büyük güzellik merkezi franchise fırsatı Neslim Güngen Ailesi, Türkiye’nin önde gelen güzellik merkezi zinciridir.

Kadın ve erkekler için Türkiye ve Avrupa’da 80’den fazla şubesi ve 1000’in üzerinde bayiliği ile kurumsal bir aile olarak giderek büyümektedir.

Yüksek kazanç garantili bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyen yatırımcılara avantajlı bir fırsat sunan Neslim Güngen Ailesi, her adımında yanında olduğu franchise’ları ile büyümeyi sürdürürken sizleri de bu ailenin bir parçası olmaya davet ediyor. Her zaman büyük bir fırsat olarak görülen güzellik sektöründe bu avantajlı franchise fırsatını kaçırmayın!

• Onlarca farklı güzellik ve bakım hizmetleri sunan eksiksiz güzellik merkezi
• Hizmetleri tamamlayan eksiksiz profesyonel ürünler ve ev devam ürünleri
• Stratejik konumlarda, güzel tasarlanmış güzellik salonu
• Dekorasyon, tasarım, eğitim, pazarlama desteği
• Güzellik sektöründe deneyim gerektirmez

Çünkü, anahtar teslim güzellik merkezi projesi ile Neslim Güngen Ailesi, tüm detayları sizin için düşünmektedir. Güzellik sektörünün liderine katılın, siz de yüksek kazanç garantili yatırım fırsatı ile sektördeki yerinizi alın.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi Franchise Bedeli

Neslim Güngen franchise bedeli; salonun büyüklüğüne ve konumunuza bağlı olarak değişecektir. Tipik olarak, tam olarak çalışır durumda bir merkez için 1 milyon TL ile 1.5 milyon TL arasında bir maliyete mal olabilir.

Güzellik merkezi franchise sahibi olmak için sektör tecrübem olması gerekir mi?
Hayır, böyle bir tecrübeniz olmasına gerek yoktur. İşinize eksiksiz bir şekilde hizmet edecek liderleri ve uzmanları işe almak için ihtiyacınız olan tüm destek Neslim Güngen tarafından sağlanacaktır. Tek ihtiyacınız olan, bu sektörde başarılı olabilmek için gereken tutku!

Yatırımımın karşılığında ne alacağım?
Devam eden iş, operasyonel ve pazarlama desteği ile güvenilir bir markanın çatısı altına girmenin tüm avantajlarından yararlanırsınız. Bu yatırım, 23 yılı aşkın bir süredir sektör tecrübesi bulunan Neslim Güngen ile finansal ve kişisel hedeflerinize ulaşmak için büyük bir fırsat sağlayacaktır.
Güzellik merkezi açarken franchise olmanın avantajları hakkında daha fazlasını öğrenmek için tıklayın