Skip to content

Microblading Uygulaması ile Doğal ve Naturel Kaşlara Sahip Olun

Microblading Uygulaması ile Doğal ve Naturel Kaşlara Sahip Olun

MİCROBLADİNG UYGULAMASI İLE DOĞAL VE NATUREL KAŞLARA SAHİP OLUN

Microblading kaş uygulaması kalıcı makyaj sanatının farklı bir dalıdır ve yarı kalıcı makyaj tekniği olarak bilinir. Doğallığı ve natürelliği ön planda tutanlar için kaş tasarımı uygulaması teknik ve pratik bir işlemdir. Kaşlarında seyreklik olanlar, hiç kaşı olmayanlar, kaşında simetrik bozukluk olanlar ve kaş şeklini değiştirmek isteyen kadınların bakımlı ve güzel gözükmeleri için microblading kaş işlemini tercih edebilirler. Çoklu iğne yardımı ile renk pigmentleri kullanılarak yapılan kaş uygulaması sonunda kaşlara doğal bir görünüme kazandırılması sağlanır. İşlem öncesinde kişinin yüz, göz ve kaş yapısı belirlenir. Yapılan analize göre anestezik krem yardımları ile uyuşturulan kaş bölgesinde işlem sırasında herhangi bir ağrı hissedilmez.

Microblading Nedir?

Kaşların dolgun ve doğal bir görünüme kavuşturulmasını sağlayan yarı kalıcı bir kaş tasarım uygulamasıdır. Her gün uğraşılan kaş bakımından sıkılanlar için oldukça pratik bir işlem olan bu uygulama ile sürekli zaman alan kaş bakımı zahmetinden kurtulabilirsiniz. Sizler de şekilsiz ve ince kaşlara sahipseniz microblading kaş uygulamasını tercih edebilirsiniz.

Microblading Ne Kadar Kalıcı?

Uygulama ortalama 1-2 saat sürmektedir. Kaş tasarımı yapıldıktan sonra kaş bölgesindeki işlemin renginin dengelenmesi 15 günü bulmaktadır. Kaş tasarım uygulamasının başarılı sonuçlar verebilmesi için işlem sonrasında 30 gün sonra rötuş işlemi yaptırılması gerekmektedir. Devamındaki aylarda rötuş işlemlerini yaptırmanız kaş makyajının kalıcılık süresini uzatmaktadır. Kaş tasarımı uygulamasının kalıcılık süresi kaş yapısına göre yaklaşık 6-12 ay arasında değişiklik göstermektedir. Bu süre cilt tipine ve yaşam koşullarına göre farklılık gösterebilmektedir. Yağlı ciltlerdeki kalıcılık süresi diğer cilt tiplerine göre daha erken olabilmektedir.

Microblading Uygulaması Avantajları Nelerdir?

  • Doğal ve naturel bir kaş görünümü elde edilir.
  • Güçsüz, seyrek kaş tipine sahip kişilerin daha gür kaşlara sahip olması sağlanır.
  • Canlı kaş görünümü sayesinde estetik bir yüz görünümüne kavuşma sağlanır.
  • Her gün yapılan kaş bakım zahmetinden tasarruf edilir.
  • Kaş alma sırasında daha kolay bir hal sağlanır. Belirginleşen kaş hatları sayesinde hata yapma olasılığı minimuma inmesini sağlar.

microblading

Microblading Kaş Nasıl yapılır?

  1. Uygulamaya ilk olarak yüz ölçüleri alınarak kaştaki başlangıç ve bitiş noktaları belirlenerek çizilir.
  2. İşlem yapılacak alanda anestezik krem yardımı ile uyuşturma işlemi sağlanır.
  3. Saç ve cilt rengine göre uyumlu renk pigmenti seçilerek kaş tasarım cihazı yardımı ile kaş şekli verilerek işleme devam edilir.
  4. Kaş tasarım uygulaması aynı zamanda dövme sistemi biçiminde uygulanmaktadır.

Kaş Tasarım İşlemi Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Uygulama sonrasında uzman tarafından önerilen kremler kullanılmalıdır. Önerilen kremler dışında özellikle 7 gün boyunca farklı bir krem kullanımı yapılmamalıdır.
  • İşlem bölgesine 2 gün boyunca su değdirilmemelidir.
  • Kaş tasarım işlemi sonrasında bölgede kabuklanmalar olabilmektedir. Bu kabuklar soyulmamalı kendiliğinden atılması beklenmelidir.
  • Uygulama sonrası makyaj yapımına kısa bir süre ara verilmelidir.
  • Aşırı terleme yapacak aktivitelerden uzak durulmalıdır.
MİCROBLADİNG UYGULAMASI İLE YENİ GÜNE MUHTEŞEM KAŞLARLA UYANIN

Microblading Uygulaması İyileşme Süreci Ne Kadardır?

Yarı kalıcı dövme tekniği olan kaş microblading sonrası iyileşme süreci yaklaşık 1-2 hafta kadar sürmektedir. Uzmanlar tarafından kullanılması istenen kremlerin kullanılması doğrultusunda iyileşme süreci hızlanacaktır. İşlem sonrası özellikle kaşların güneş ışınlarından korunması gerekmektedir. Böylelikle işlem sırasındaki renk pigmentlerinin daha uzun süre kalınıp solmanın önüne geçilmesi sağlanır.

Beğenilmeyen Kaş Uygulaması Sonrası Microblading Kaş Silme

Birçok sebepten dolayı yapılan kaş tasarım uygulamaları beğenilmeyebilir. Yüze uymayan kontür veya kullanılan malzemenin cilde uygun olmaması gibi faktörlerden dolayı yapılan işlemin silinmesi istenebilmektedir. Bu tür durumlarda silme işlemi uygulanabilmektedir. Bu silme işlemi özel bir solüsyon yardımı ile yapılmaktadır.

Kaş Uygulaması Kimlere Yapılmaz?

  • Tansiyon ve diyabetik hastalıkları olanlar
  • Hamileler
  • HIV virüsü taşıyan kişiler
  • Sedef, egzama, cilt hastalığı olanlar
  • Kanama ve pıhtılaşma rahatsızlıkları bulunan kişiler
  • Kalp rahatsızlıkları bulunan kişiler
  • Kan sulandırıcı kullananlar
  • Psikolojik rahatsızlığı bulunan kişiler

Microblading Fiyat 2022

İşlem sırasında kullanılan renk pigment yoğunluğu, kaş yapısı ve istenilen modele göre microblading fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir.

En İyi Microblading Yapan Yerler

Zayıf, seyrek ve yıpranmış kaşların bakımı oldukça zahmet gerektiren zor bir işlemdir. Neslim Güngen Güzellik Merkezi olarak bizler bu zahmeti ortadan kaldırarak dolgun ve güçlü kaşlara sahip olmanızı sağlıyoruz. Kaşların estetik açıdan görünümü ve dolgunluğu için yarı kalıcı kaş tasarım uygulaması uzman kişiler tarafından önerilmektedir. Microblading ihtiyacınız için kaliteli ve güvenilir güzellik merkezi arayışınız varsa 23 yıllık sektör tecrübesi ve profesyonel uzman kadrosu ile her zaman hizmetinizdeyiz. 100 şube ve yerli teknoloji cihazlar ile tanınan markamız ile kaliteli hizmet anlayışına sahibiz. Microblading uygulamasındaki başarısı ile uzun yıllar güzellik sektöründe adından sıkça söz ettiren Neslim Güngen Güzellik Merkezi olarak en iyi microblading yapan yerler arasında ilk sırada olmaktan gurur duyuyoruz.

kaş tasarımı

SIKÇA SORULAN SORULAR

Microblading kaş yaptırırken nelere dikkat edilmelidir? Yarı kalıcı olan bu uygulama güvenilir ve profesyonel güzellik merkezleri tarafından yapılmalıdır. Kaş bölgesine yapılan çizgilerin rengi kişinin kendi kaş rengi ile uyumlu olmak gerekmektedir. İşlem tekrarı gerekir mi? er kalıcı makyaj uygulamasında olduğu gibi bu uygulama da rötuş gereklidir. Yarı kalıcı olan bu uygulama için kalıcılık süresini arttırmak için işlem tekrarı uygulanmalıdır. Microblading çok acıyor mu? Uygulama sırasında kullanılan anestezik krem sayesinde işlem bölgesi uyuşturulur. Böylece herhangi büyük etkide ağrı ve acı hissedilmemesi sağlanarak rahat bir uygulama aşaması sağlanır. Microblading yaptıranlar yorumları, genelde çok ufak bir ağrı hissettiklerini fakat bu ağrının rahatsız edici bir ağrı olmadıklarını söylemektedirler. Microbladingin zararları nelerdir? İşlem sırasında herhangi bir kimyasal ürün kullanılmamaktadır. Böylelikle uygulamanın kaş veya cilt bölgesine herhangi bir zararı bulunmamaktadır.