Skip to content

Kalıcı Dudak Renklendirme İşlemi İle Canlı ve Dolgun Dudaklara Sahip Olun

Kalıcı Dudak Renklendirme İşlemi İle Canlı ve Dolgun Dudaklara Sahip Olun

Kalıcı Dudak Renklendirme İşlemi Nedir?

Kalıcı dudak renklendirme uygulaması, cansız görünen ve solgun dudakları özel yapıdaki kalıcı makyaj boyası kullanılarak tekrardan canlı görünüme kazandırma işlemidir. Daha bakımlı ve dolgun dudaklara sahip olmak isteyenler için yapılan bu işlem sizin tercihleriniz doğrultusunda dudaklarınıza istediğiniz dolgunluğu ve renk ayarlamasını verebilen bir işlemdir.

Dudak Rengi Zamanla Neden Solar?

Dudakların renk pigmentleri birçok etki sebebi ile özelliğini kaybederek dudaklarda solgun bir görünüme sebep vermektedirler. Kansızlık, nemin eksik bırakılması, ilerleyen yaş veya genetik faktörler ile dudaklarda cansız bir görünüm oluşabilmektedir. Kalıcı dudak renklendirme işlemi sayesinde bu cansız ve solgun görünümü ortadan kaldırıp dolgun ve canlı dudaklara sahip olmanızı sağlıyoruz.

Dudak Renklendirme Uygulaması Ne Kadar Süre Kalıcıdır?

Dudak renklendirme işlemi ortalama 2-3 yıl boyunca kalıcılığa sahiptir. Dövme işlemi kadar derin bölgeye inilmediğinden ve içeriklerinin organik yapılardan oluşması sebebi ile uzun yıllarca kullanıma uygundur. Dudak renklendirme uygulamasının 2-3 yıllık kalıcılık süresi dudak bakımı ve cilt tipi çeşidine göre farklılık gösterebilmektedir.

Dudak Renklendirme Acı Verir mi?

Dudak kontürü işleminde yüksek bir acı hissedilmemektedir. Uygulama öncesinde anestezik kremler kullanılmaktadır. Bu kremler az da olsa hissedilecek acıyı engellemektedir. Böylece işlemin tamamlanma işlemi daha rahat geçmektedir.

Kalıcı Dudak Renklendirme Avantajları

  • Canlı dudak görünümü ile yüzünüzün doğallığını öne çıkarır.
  • Dudak bölgenizde daha dolgun bir görünüm hissi oluşturur.
  • Günlük olarak yapılan makyaj işlemlerinizden zaman tasarrufu sağlamanıza yardımcı olur ve rahatlık sağlar.
  • Dudaklarda bulunan sorun ve kusurları gizlemeye yarayan bir uygulamadır.
  • Yüz bölgesine etkileyici bir denge sağlar.

Dudak Renklendirme Nasıl Yapılır?

  1. Kalıcı renklendirme uygulaması kalıcı olarak yapılan bir makyaj tekniğidir. Uygulama öncesinde yapılan kontroller sayesinde cilde en uygun dudak renklendirme işlemi seçilir.
  2. Uygulama öncesinde dudak bölgesine acı hiisetmemeyi sağlayacak anestezik krem sürülür.
  3. 10-15 dakikalık bekleme süresinden hemen sonra dudak kalemi ile dudak hatları dengeli bir şekilde çizilir.
  4. Cilde uygun renk kararı sonrasında işlem yaklaşık 30-45 dakika olarak devam etmektedir.
  5. Tek kullanımlık olarak üretilmiş mikro iğneler ile dudak kısmının en üst bölgesine dudakları canlı ve renkli gösterecek renk pigmenti yerleştirilir.
  6. Yapılan tüm işlemler ortalama 1,5 saat sürmektedir.

Dudak Renklendirme Sonrası Bakım Nasıl Olmalıdır?

  • Dudak renklendirme uygulaması sonrası bakımı da oldukça önemlidir. Uygulama yapıldıktan 1-3 saat içerisinde dudak bölgesinde kızarıklık veya şişlik gibi belirtilerin olması gayet normal bir durumdur. Oluşabilecek bu etkiler kısa süre içerisinde etkisini kaybetmektedir. Dudaklarda oluşabilecek etkilerin yok olmaması durumunda ise mutlaka uzman ile görüşülmesi gerekmektedir.
  • Uygulama yapıldıktan 24 saat süre ile işlem bölgesinin korunması ve dudak bölgesine bir yan etki oluşturmaması için tüketilen yiyeceklere dikkat edilmesi gerekmektedir.
  • Kalıcı dudak renklendirme uygulama sonrasında belirli bir süre aralığında ruj kullanımı tercih edilmemelidir.

Dudak Renklendirme İşlemi Ruj Yerine Geçer mi?

Dudak renklendirme uygulaması yapılmadan önce en çok belirsiz durumlardan birisi yapılan dudak renklendirmesinin kalıcılığı ve dudaklarda ruj etkisi bırakıp bırakmamasıdır. Günün her saati çekici ve bakımlı dudaklara sahip olmak her kadının isteyeceği bir durumdur. Etkili dudak görünümünü daha da canlı hale getirmek isteyen kadınlar kalıcı dudak renklendirme işlemini tercih edebilir. Yapılan bu uygulama ile dudaklarınızdaki kalıcı ruj etkisinin görünüm farkını yaşayacaksınız.

Yerli üretim cihaz ve ürünlerimiz sayesinde tüm işlemlerimiz güvenli bir şekilde uygulanmaktadır.

Dudak Renklendirme Kimlere Yapılmaz?

  • Deriye rengini veren pigmentlere karşı alerjisi olan kişiler
  • Psikolojik hastalığı olan kişiler
  • Dudak bölgesinde yara olan kişiler
  • Dudak bölgesindeki kılcal damar çatlaması olanlar
  • 18 yaş altında olan kişiler

Kalıcı Dudak Renklendirme Fiyatları

Kişinin dudak yapısına göre ve uygulanan renklendirme tekniğine göre kalıcı dudak renklendirme fiyatları farklılık göstermektedir.