Skip to content

En İyi Microblading Mükemmelliği Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nde Sizleri Bekliyor

En İyi Microblading Mükemmelliği Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nde Sizleri Bekliyor

En İyi Microblading Mükemmelliği Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nde Sizleri Bekliyor

Mükemmel kaşlara yatırım yapmanın zamanı geldi! Piyasadaki en iyi microblading hizmeti için Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nden başkasına bakmayın. İster yarı kalıcı makyaj, ister daha dolgun bir kemer veya daha doğal bir görünüm arıyor olun, hayalinizi gerçeğe dönüştürebiliriz. Deneyimli ve yetenekli estetisyenlerimiz, her zaman en iyi şekilde görünmenizi sağlayacak mükemmel kemerli kaşlar oluşturmak için en kaliteli ürünleri ve en yeni teknikleri kullanmaktadır.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nde her yüzün benzersiz olduğunu ve kişiselleştirilmiş bir yaklaşım gerektirdiğini biliyoruz. Bu nedenle, yüksek eğitimli profesyonellerimiz, hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için özel bir plan oluşturmadan önce her müşterinin bireysel istek ve ihtiyaçlarını anlamak için zaman ayırır. Herkesin mükemmel kaşları hak ettiğine inanıyoruz! Öyleyse daha ne bekliyorsunuz? Bugün Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nde kendinize yatırım yapın ve mükemmel kaşlarınızla göz doldurmaya hazır olun!

Microblading Nedir?

Kaşlarınıza mükemmel bir şekil ve renk mi vermek istiyorsunuz? O halde microblading tam size göre. Microblading, bir buçuk yıla kadar sürebilen ince, doğal görünümlü kıl darbeleri oluşturmak için küçük, steril iğneler kullanan yarı kalıcı bir makyaj tekniğidir. Microblading işleminde amaç kaşlarınızın görünümünde bir iyileşme, daha dolgun ve daha belirgin görünmelerini sağlamaktır. Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nde microblading hizmetlerimiz için yüksek kaliteli malzemeler kullanıyoruz ve size kısa sürede mükemmel şekilli, doğal görünümlü ve uzun ömürlü kaşlar veriyoruz.

Hijyen standartlarımızı koruyarak ve ihtiyaçlarınızı anlayan ve istenen sonuçları veren deneyimli profesyoneller istihdam ederek en iyi müşteri deneyimini sunmaya inanıyoruz. Ayrıca, cilt tonlarına bağlı olarak her bir müşterimiz için uygun rengi seçebilmemiz için çok çeşitli pigmentlerimiz mevcuttur. Eğer birinci sınıf uzmanlığa ve müşteri hizmetlerine sahip profesyonel bir microblading işlemi arıyorsanız, Neslim Güngen Güzellik Merkezi tam size göre!

Microblading’in Diğer Yöntemlere Göre Faydaları

Neslim Güngen’de “microblading”in tüm faydalarını kendiniz deneyimleyeceksiniz. Kaş dövmesi gibi diğer yöntemlerle karşılaştırıldığında, microblading daha doğal görünümlü, şekle sadık sonuçlar sağlar. Ayrıca on sekiz aya kadar ve daha uzun süre kalıcı sonuçlar verir. Cildin üst katmanlarına pigment biriktirmeyi içeren gelişmiş bir yarı kalıcı prosedür olduğundan, işlem son derece özelleştirilebilir ve doğal bir görünüm sağlar. Mevcut kaş kıllarınız seyrek veya tamamen eksik olsa bile, microblading kıl vuruşlarınızı inanılmaz bir doğrulukla yeniden oluşturabilir. Aslında, microblading ile ilgili en iyi şeylerden biri, büyük bir prosedür geçirmiş gibi hissetmeden size harika sonuçlar verebilmesidir. Microblading ile utanç verici yamalı kaşlara veda edebilir ve zamanla solmayan doğal kalın kaşların keyfini çıkarabilirsiniz.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi Microblading İşlemi

Neslim Güngen Güzellik Merkezi ile en iyi microblading prosedürlerini deneyimleyin. Microblading, yeni bir saç modeli veya rengi taahhüt etmeden genel görünümlerini geliştirmek isteyenler için idealdir. Neslim Güngen’in uzmanlığı ile doğal ve göz alıcı görünüm arasındaki mükemmel dengeyi elde edebilirsiniz. En iyi microblading işlemi birkaç adımdan oluşur:

  1. Konsültasyon: Konsültasyonunuz, beklentilerinizi ve istediğiniz sonucu güzellik merkezinin uzman ve deneyimli kadrosu ile sizlere en iyi microblading işlemini sunar. Ayrıca cilt tipinizi değerlendirecek ve arzu ettiğiniz görünümü elde edebilmeniz için hangi pigment türünün size en uygun olacağı bu uzman kadro ile belirlenir.
  2. İşaretleme: Konsültasyondan sonra uzmanlarımız microblading işlemine başlayacağı alanı tam olarak işaretler. Bu, yalnızca istenen alan üzerinde çalışılmasını ve tüm çizgilerin simetrik olmasını sağlar.
  3. Hazırlık: Başlamadan önce, uzmanlar ile cildinizi uyuşturmak için topikal bir anestezik krem kullandığından emin olur ve işlem boyunca rahat bir deneyim yaşamanızı sağlar.
  4. Prosedür: Hazır olduktan sonra, yarı kalıcı pigmentler kullanarak cildinize nazikçe küçük kıl darbeleri kazırlar ve bu süre zarfında uygun bakım sonrası talimatlarla 18 aya kadar dayanacak güzel kaşlar oluştururlar.
  5. Bakım sonrası: İşlemi takiben uzman kişiler, sonuçların uzun ömürlü olmasını sağlamak ve yeni işlem görmüş cilt bölgelerinde bakteri üremesi nedeniyle enfeksiyon oluşmasını önlemek için kaşlarınıza nasıl bakım yapacağınız konusunda birkaç gün boyunca suyla temastan veya işlem sonrası dört hafta boyunca güneşe maruz kalmaktan kaçınmak gibi ayrıntılı talimatlar verecektir.

Kusursuz kaşlar için hazır olun!

en iyi microblading neslim güngen güzellik merkezi

Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nde Microblading Seansı Sırasında Sizi Neler Bekler?

Güzellik Merkezimizde microblading seansı rahatlatıcı ve bilgilendirici bir deneyim olacak şekilde tasarlanmıştır. Uzman kişilerin prosedürle ilgili sorularınızı yanıtlamak için zaman ayıracağı güvenli ve rahat bir ortamda karşılanmayı bekleyebilirsiniz. Estetisyenden daha sonra en son mikropigmentasyon teknolojisini kullanarak cildinize küçük bir el bıçağı veya ‘mikrobıçak’ ile tek tek pigment darbelerini ustalıkla uygulayacaktır.

Tüm süreç boyunca rahat olmanızı sağlamak için önceden bir uyuşturucu krem uygulanacaktır. Sonuçlar anında ortaya çıkar ve kaşlarınıza 18 aya kadar sürebilen daha dolgun, daha doğal bir görünüm kazandırır. Kaşlarınızın muhteşem görünmesini istediğiniz özel günler için mükemmeldir! Güzellik merkezimizdeki tüm uzmanların yüksek eğitimli olduğunu bilerek içiniz rahat olabilir, bu da size her seferinde kalite ve hassasiyeti garanti eder.

Microblading Sonuçlarınızı Mükemmel Tutmak için Bakım Sonrası İpuçları

Tamamlanan microblading seansınızdan sonra ne yapmanız gerektiğini bilmenin, seans sırasında ne olduğunu bilmek kadar önemli olduğuna inanıyoruz. Birkaç basit adımı takip etmek, kaşlarınızın koltuktan ayrıldığınız andan bir sonraki randevunuza kadar mükemmel görünmesini sağlayabilir.

Güneşe Maruz Kalmaktan Kaçının

En az bir hafta boyunca veya tüm kabuklar tamamen iyileşene kadar doğrudan güneş ışığından uzak durun. Güneşe çıkmanız gerekiyorsa, bir şapka takın ve hafif bir SPF 30 güneş kremi sürün. Bu, güneş hasarı nedeniyle herhangi bir solmayı önleyerek yeni microbladed görünümünüzün yıllarca mükemmel kalmasına yardımcı olacaktır.

Nazikçe ve Dikkatlice Temizleyin

Kaşlarınızı günde iki kez ılık su ve hafif bir antibakteriyel sabunla nazikçe temizleyin. Yumuşak, temiz bir bezle kurulayın, ancak ovalamayın ve kaşlarınızı temizlemeden önce daima ellerinizi yıkayın. Yeni kıl darbelerinin etrafında oluşabilecek kabukları koparmayın veya çekmeyin, çünkü bu nihai sonuca zarar verebilir veya enfeksiyona ve yara izine neden olabilir.

Günlük Nemlendirin

Tedaviden sonraki 2 hafta boyunca günde 4 kez yağsız nemlendiriciler uygulayarak cildinizi nemli tutun. Bu, cildin sağlıklı görünmesine yardımcı olacak ve iyileşme sırasında ortaya çıkabilecek kaşıntı veya kızarıklığı en aza indirecektir.

Bu bakım ipuçlarını takip etmek, Neslim Güngen Güzellik Merkezi’ndeki her ziyaretinizden maksimum değeri almanızı sağlayacaktır. Çünkü danışanlarımızı mutlu etmek bizim önceliğimizdir! Güzellik merkezimize ön görüşme ve uygulanan işlem sonrasında uzmanlarımız tarafından gerekli bakım ve kurallar sizlere iletilecektir. Uyulması durumunda herhangi bir yan etki veya olumsuzlukla karşılaşmazsınız.

Microblading Kaş Sonrası Su Değerse Ne Olur?

En iyi microblading uygulaması kaşlarınızın mükemmel görünmesini sağlamak için, verilen bakım sonrası talimatlara uymanız çok önemlidir. En önemli şey, genellikle 2-3 hafta süren iyileşme ve kabuklanma süreci boyunca suyla her türlü temastan kaçınmaktır. Suyun işlem yapılan bölgeye temas etmesi durumunda, sterilize edilmiş suya batırılmış bir pamuklu çubuk kullanın ve microblading işleminden 2 saat sonra bölgenin üzerinde gezdirin. Bu süre zarfında, tuzlu suda veya klorlu havuzlarda yüzmekten uzak durmak ve sauna veya buhar banyosu yapmayı tam 30 gün boyunca ertelemek de önemlidir. Bundan sonra, herhangi bir endişe duymadan yeni güzel ve kusursuz kaşlarınızın tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nde, deneyimli uzmanlarımızın mükemmel microblading sonuçları için gerekli tüm bakım sonrası talimatları size sağlayacağına güvenebilirsiniz.

Microblading Sonrası Bakım

Microblading ile istediğiniz görünümü elde ettiğinize göre, işlem sonrası bakımın doğru şekilde yapılması çok önemlidir. Prosedürünüzün başarısı için ilk birkaç gün en önemlisi olacaktır, bu nedenle doktorunuzun tavsiyelerine dikkat edin. Microblading sonrası bakım için ana maddeler şunlardır;

  1. En az 7 gün boyunca bölgeyi ıslatmaktan kaçının.
  2. Pigmentasyon ve iyileşme sürecine müdahale edebileceğinden, kabukları koparmayın veya kaş bölgesini çekiştirmeyin.
  3. İyileşene kadar saunadan, yüzmekten ve aşırı terlemekten kaçının çünkü terleme pigmentasyonu ve iyileşmeyi engelleyebilir.
  4. Tahriş oluşursa soğuk kompres kullanın.
  5. İşlemden sonra 1 ay boyunca doğrudan güneş ışığından kaçının ve kaşlarınızı pigment renginin solmasına neden olabilecek UV maruziyetinden korumak için dışarı çıkarken her zaman güneş kremi uygulayın.
  6. İşlemden sonra en az 7 gün boyunca gözenekleri tıkayabilecek veya işlem yapılan bölgede enfeksiyona veya ciltte tahrişe yol açabilecek makyaj, yağ ve kremler dahil olmak üzere bölgeye herhangi bir cilt bakım ürünü uygulamaktan kaçının.

Microblading Sonrası Renk Değişimi

Neslim Güngen Güzellik Merkezi‘nde microblading yaptırmaya karar verdiğinizde, kaşlarınızın mükemmel tonunun ve kavisinin aylar sonra bile kalıcı olacağından emin olabilirsiniz. En iyi Microblading için kullanılan doğal görünümlü pigment renk değiştirmeden önce kaybolur, bu nedenle göze hoş görünmeyen değişiklikler konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Ancak, güneş ışığına ve bazı kimyasallara maruz kalmanın microblading mürekkebinizin pigmentini etkileyebileceğinin farkında olmalısınız.

Kaşlarınızın canlı görünümünü korumak için, dışarıdayken daima güneş kremi uygulayın ve klorlu suda yüzmekten veya güçlü kimyasal bazlı ürünler kullanmaktan kaçının. Ayrıca, microblading işleminden sonraki ilk 10-14 gün boyunca kaş renginizin görünümü değişebilir. Bu sadece iyileşme sürecinin bir parçasıdır ve kalıcı değildir, bu nedenle bu aşamada kaş renginizin koyulaştığını veya açıldığını görürseniz telaşlanmayın. Bu süre geçtikten sonra, herhangi bir ek bakıma ihtiyaç duymadan üç yıla kadar sürecek güzel bir kaş setinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nde, mevcut en yüksek kalitede en iyi microblading hizmeti alacağınıza güvenebilirsiniz. Deneyimli uzmanlar, en son teknoloji ve müşteri memnuniyeti taahhüdü ile arzu ettiğiniz mükemmel kaş sonuçlarını göreceğinizden emin olabilirsiniz. İster kalıcı makyaj ister sadece rötuş yaptırmak isteyin, Neslim Güngen Güzellik Merkezi mükemmel ve doğal görünümlü kaşlar için gideceğiniz yerdir. Neslim Güngen Güzellik Merkezi ekibinin profesyonelliğiyle mükemmel kaşların güzelliğini yaşamaya hazır olun.