Skip to content

En İyi Güzellik Merkezi 2022

En İyi Güzellik Merkezi 2022

2022 yılını geride bırakmaya hazırlanırken, bu yılın en iyi güzellik merkezi ile tanışmadıysanız sizleri 100 şubeli Neslim Güngen Ailesi ile tanışmaya davet ediyor.

Güzellik ve bakım, bir kadın için olmazsa olmazdır. Geriye dönüp pandemi günlerine baktığımızda bile, kadınların evde bile bakım uygulamalarına devam ettiğini biliyoruz. 2020 yılının başında 6 şubesi bulunan, pandemiye ve uluslararası ekonomik krizlere rağmen son iki yılda yarattığı büyüme grafiği ile Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nin Türkiye’nin en büyük güzellik merkezi olması nedensiz değil!

İstanbul Florya’da açtığı ilk şubesi ile, önce İstanbul’da en iyi cilt bakımı yapan yerler arasında gösterilmeye başladı. Daha sonra, hem cilt bakımı ve onarım hem de vücut şekillendirme ve bölgesel incelme protokollerindeki başarısı ile hem İstanbul hem de şehir dışına bayilik vermeye başladı.

Sadece sosyal medya reklamları ile bir yere gelebilmiş pek çok markanın aksine, Neslim Güngen’in 23 yıllık sektör tecrübesi ve hem kurduğu fabrikası hem de Türkiye’ye getirdiği yeniliklerle öncü olması, ona güzellik sektörünün kraliçesi unvanını sağladı. Peki, Neslim Güngen’i Türkiye’nin en iyi güzellik merkezlerinden biri yapan ne?

Türkiye’nin en iyi güzellik merkezi olmak için yenilikçi teknolojiler

Hedefiniz İstanbul’un en ünlü güzellik merkezleri olduğunda, vereceğiniz hizmetler konusunda işiniz biraz daha kolay. Ancak, Türkiye genelini, hatta Neslim Güngen gibi bir dünya markası olmayı hedefliyorsanız; hiç durmadan çalışmanız, gelişmeniz, geliştirmeniz ve yenilik getirmeniz gerekiyor.

Türkiye’de olmayanı getirebildiğinizde, kadınların hayatını kolaylaştırıp aynaya baktıklarında kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlayabildiğinizde, o zaman sorumluluğunuz daha fazla oluyor ve yapabilecekleriniz konusunda daha iddialı olmanız gerekiyor.

En iyi cilt bakım merkezi olmayı değil, dünya markası olmayı hedefledik

İnternette en iyi güzellik merkezleri isimleri diye arama yaptığınızda, karşınıza pek çok farklı marka çıkacaktır. Sonuçta, güzellik merkezi açmak için doğru miktarda yatırım ve büyük reklam bütçeleri ayırdığınızda işiniz kolaylaşıyor. Ancak, söz konusu kaliteli hizmet ve müşteri sadakati oluşturabilmek olduğunda, çok daha büyük şeyler başarabilmeniz gerekiyor.

Türkiye’nin en iyi güzellik merkezi olma hedefiyle yola çıkan Neslim Güngen, 23 yıldır hizmet verdiği güzellik sektöründe, bugün Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu’daki 100 şubesi ve kanıtlanmış güzellik merkezi franchise modeli ile en karlı yatırım fikirleri arasında gösteriliyor.

Cilt bakımı yapıyorsanız da, her zaman en iyisi olmayı hedeflemelisiniz. Aknesi veya lekesi olan biri, en iyi güzellik merkezi isimleri düşündüğünde aklına ilk siz gelmelisiniz. Eğer bunu başarabiliyorsanız, pek çok şeyin arkası da gelecektir.

Microblading’deki başarısı ile uzun yıllar güzellik sektöründe adından söz ettiren ve pek çok güzellik akademisinde ders verdikten sonra güzellik merkezi açmaya karar veren Neslim Güngen, aslında açtığı ilk şubesi ile taleplere yetişememesinin ardından bir şube daha açtı. Sonra bir şube daha açtı derken, bu kez gelen yoğun istekler üzerine bayilik vermeye başladı.

Üstelik, bunu bir sosyal medya fenomenine reklam yaptırarak veya sürekli televizyonlarda görünerek değil, gerçekten işinde başarılı olması nedeniyle yarattığı müşteri sadakati ile yaptı. Kısacası, hiçbir başarı tesadüf değildir, Neslim Güngen’in en iyi güzellik merkezi olması da öyle…

Güzellik merkezi seçerken nelere dikkat edilmeli?

Neslim Güngen’in sektörel başarısına kısa bir bakış attıktan sonra, gelin isterseniz bir güzellik merkezi seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğine birlikte bakalım…

Bir kadın, ortalama olarak yılda 5000-10.000 TL harcama yapmaktadır. Bu nedenle, güzellik için yaptığınız harcamaların nereye gideceğine iyi karar vermeniz gerekir. Her köşede bir güzellik salonunun bulunduğu bir çağda yaşıyoruz. Bu nedenle, en iyi güzellik merkezleri arasından seçiminizi yaparken, gerçekten de en iyisini tercih ettiğinizden emin olmalısınız.

Bütçe bir endişe kaynağı olsa da, paranızın karşılığını almanız da önemli bir kriterdir. Doğru güzellik merkezini seçmenize yardımcı olmak için, güzellik merkezi seçerken dikkat etmeniz gereken bazı püf noktalarını derledik:

  • Verilen hizmetler

İlk olarak, bir güzellik merkezi seçerken verilen hizmetlere dikkat etmeniz gerekir. Bazı salonlar yalnızca cilt bakımı ve nail art yaparken, bazılarında daha profesyonel hizmetler bulmak mümkündür. İhtiyaçlarınızı tam olarak belirledikten sonra, en iyi güzellik merkezleri araştırmasına başlayabilirsiniz.

  • Doğru lokasyon

Güzellik merkezine gitmeye karar verdiğinizde, size yakın ve merkezi bir yerde olmasını istersiniz. Neslim Güngen Güzellik Merkezi şubelerinin tercih edilmesindeki nedenlerden biri de doğru lokasyonun tercih edilmesi.

  • Çevre önerisi

Bir güzellik merkezini tercih etmemizdeki en önemli nedenlerden biri, hiç kuşkusuz arkadaşlarımız ve çevremizin önerileridir. Bir arkadaşınızın cildinin ne kadar parladığını gördüğünüzde, muhtemelen siz de aynı yerde cilt bakımı yaptırmak isteyeceksiniz. İşte, Neslim Güngen Güzellik Merkezi’nin çalışma misyonu bu şekildedir. Bu sayede, bugün 100 şube sayısına ulaşmış ve kulaktan kulağa duyularak bugün Türkiye’nin en büyük güzellik merkezi haline gelmiştir.

Hizmet çeşitliliği ve kalitesi

En iyi güzellik merkezi olmayı hedefliyorsanız, güzellik ve bakım uygulamalarınızın sınırını çok dar tutmamanız önemlidir. Neslim Güngen Güzellik Merkezi şubelerinde, her cilt tipine, her vücut şekline, her ihtiyaca ve talebe uygun, baştan aşağı yenilenebileceğiniz hizmetler mevcuttur.

  • Profesyonel cilt bakımı
  • Cilt onarım ve yenileme
  • Akne, leke, anti-aging bakımları
  • Vücut şekillendirme protokolleri
  • Bölgesel incelme protokolleri
  • Nail-art
  • Microblading
  • İpek kirpik ve kirpik lifting
  • Kalıcı makyaj

Neslim Güngen şubelerinde bulabileceğiniz hizmetler arasındadır. Zengin hizmet yelpazesi nedeniyle, güzellik sektörüne yatırım yapmak isteyen girişimciler için de en karlı yatırım fikirleri arasındadır. Siz de ister hizmet almak istiyor, isterseniz de güzellik sektörüne girmeye hazırlanan bir yatırımcı olun, en iyi güzellik merkezi arayışınıza son vermek için Neslim Güngen şubelerini ziyaret edebilirsiniz.