Skip to content

Anahtar Teslim Güzellik Merkezi Avantajları Nelerdir?

Anahtar Teslim Güzellik Merkezi Avantajları Nelerdir?

Anahtar Teslim Güzellik Merkezi Avantajları Nelerdir?

Güzellik merkezi franchise alırken büyük bir avantaj sağlayan anahtar teslim güzellik merkezi, Neslim Güngen ile yüksek kazanç fırsatı sunuyor…

Türkiye’de dahil olmak için en iyi güzellik merkezi franchise hangisidir sorusunun cevabını öğrenmenin zamanı geldi. Cevap, Neslim Güngen Güzellik Merkezi’dir! Bu yazıda, onu Türkiye’deki en iyi güzellik merkezi franchise’ı yapan nedenlerden bahsettik…

Düşük Sermaye Yüksek Kazanç
Yüksek kaliteli bir güzellik merkezi açmanın ortalama maliyeti 2.5 milyonun üzerindedir. Ancak Neslim Güngen Güzellik Merkezi, güzellik sektöründe daha fazla insanın girişimci olmasını sağlamak için yatırım maliyetini düşürdü. Türkiye’de düşük sermaye ile güzellik merkezi franchise için verimli bir model uygulamada da öncü olmuştur.

Neslim Güngen Ailesi’ne dahil olursanız, yaşadığınız şehirde bir ilk olma fırsatı da yakalayabilirsiniz. Ayrıca, çok çeşitli alanlarda da uzmanlığa sahiptir. Kendi fabrikasında ürettiği cihazlar ve cilt bakım ürünleri ile de Türkiye’de en iyi merkez olma ününe sahiptir. Bu, düşük sermaye ile yüksek kazanç ve birden fazla alanda uzmanlık ve deneyime erişebileceğiniz anlamına gelir.

Güzellik Sektöründe Rol Model Deneyimli Bir Kurucu

Neslim Güngen; çatlak onarımı, selülit onarımı, cilt bakımı, microblading, leke onarımı, akne protokolleri ve diğer hizmetlerde uzmanlığa sahiptir. Güngen, sektördeki bilgisini sürekli olarak geliştirerek büyümekte ve sektörün en iyilerinden çeşitli sertifikalar ve eğitimler almıştır. Dolayısıyla, bir güzellik merkezi sahibi olmanın ve bunun üstesinden nasıl gelineceğini iyi bilmektedir. Ayrıca, alanında en iyi uzmanlardan oluşan bir ekip kurmuştur.

Türkiye ve Avrupa’da 57 şube sayısına ulaşmadan önce, İstanbul’un rekabetçi ortamında önce Florya’da bir merkez kurmuş ve dikkat çekici bir hızla büyümüştür. Ekibiyle birlikte, her zaman franchise’larına yardım ve destek için hazırdır.

Anahtar teslim güzellik merkezi projesi ve sağladığı destek, onu Türkiye’deki en iyi güzellik merkezi franchise seçeneği olmasını sağlamıştır.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi şubelerinde ayrıca tırnak bakımı ve nail art için de ayrı bir bölüm bulunmaktadır. Ayrıca, uzmanlar tarafından eğitilmiş profesyoneller tarafından cilt bakımı ve kalıcı makyaj hizmetleri de sunulmaktadır. Tüm bu hizmetleri uygun fiyatlar ile tek çatı altında birleştiren Türkiye’nin sayılı merkezlerinden biridir.

Neslim Güngen, Türkiye’deki en iyi güzellik merkezi franchise fırsatını sunmaktadır. Düşük sermaye ile yüksek kazanç fırsatından nasıl yararlanabileceğinizi öğrenmek için şimdi iletişime geçin…

Güzellik Merkezi Franchise Almak İçin Hangi Niteliklere Sahip Olmalısınız?

Güler yüzlü, hırslı ve kendini geliştirmeye açık insanlar, güzellik sektöründe daha fazla başarılı olma eğilimindedir. Bu nedenle; enerjik ve genel olarak pozitif bir insansanız ve kendi işinizi kurmak istiyorsanız, güzellik sektöründe franchise fırsatları değerlendirmeye değer olabilir!

Enerjik ve pozitif olmanın dışında, iş zekası da önemli bir konudur. Çünkü, pozitif kişilik bir yere kadar yeterlidir. Maliyetleri, gelir-giderleri de takip etmeniz gerekir, böylece kar oranlarını en üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

Tüm bunların dışında, güçlü kişilik özelliklerine de sahip olmanız gerekir. Böylece, çalışanlarınıza daha fazla destek olabilirsiniz. İş yerine bağlı çalışanlar daha fazla üretken olacaktır. Ayrıca, insanların kendilerini iyi hissetmelerine yardımcı olmanın memnuniyetini de yaşarsınız.

Hizmet verdiğiniz kişilerin en iyi şekilde hissetmelerine ve görünmelerine yardımcı olun.
Bir güzellik merkezi sahibi olarak, hizmet verdiğiniz danışanlarınızın en iyi şekilde görünmeleri ve kendilerini her zamankinden daha iyi hissetmelerine yardımcı olun.

Kendi merkeziniz olduğunda, çalışma ortamınızın kalitesini ve verimliliğini siz belirleyebilirsiniz. Ayrıca, hizmet verdiğiniz kişileri memnun etmenin memnuniyetini de hissetmiş olacaksınız.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi şubeleri, pek çok hizmet ve ürün sunmaktadır. Bu da, müşteri sadakatini sağlayan en önemli konulardan biridir. Ayrıca unutmayın, aldığı hizmetten memnun olan kişiler tekrar geri dönme eğilimindedir.

Ayrıca, çevresinde konuşur, arkadaşlarına önerir, beğendiği hizmet ve ürünleri tavsiye edecektir. Tüm bunlar, vereceğiniz hizmet ve ürünlerin satışları ile işletmenizin gelirine ve büyümesine katkıda bulunur.

Güzellik Merkezi Franchise Sahibi Olmanın Avantajları Nelerdir?

Merkezinizi beğenen müşteriler, sizin için kulaktan kulağa reklamcılık sağlayan kişiler haline gelir. Bundan sonra, sizler için birer potansiyel müşteri olan arkadaşlarına ve sevdiklerine söylerler.
Neslim Güngen Güzellik Merkezi, en iyi hizmetleri sağlamasının dışında aynı zamanda ürün de satmaktadır. Böylece, danışanlarınız en sevdikleri cilt bakım ürünleri bittiğinde, yenisini satın almak için merkezinize geleceklerdir.

Tırnak bakımı, cilt bakımı, bölgesel incelme, vücut şekillendirme gibi hizmetlerin belirli aralıklarla tekrarlanması gerekir. Mutlu olan müşteriler, memnuniyetlerini sürdürmek için tekrar tekrar aynı merkezi tercih edecektir.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi Franchise anlaşması yaptığınızda şunları kazanırsınız:
• Güzellik sektöründe 23 yıllık tecrübesiyle güvenilir bir marka olan Neslim Güngen ile iş ortaklığı yapma şansı
• Onaylanmış ve en doğru lokasyonda merkez açma konusunda uzman desteği
• Yeni, sürdürülebilir ve yüksek karlı bir franchise modeli
• Merkezinizin tasarımı, dekorasyonu ve cihazların kurulumu uzmanlar tarafından tamamlanır
• Başlangıç için gereken tüm detaylar düşünülmüştür
• Franchise sahibi kalifiye personel için ilk eğitim
• Açılış öncesi yardım
• Neslim Güngen Ailesi dijital pazarlama ekibi aracılığıyla siz ve ekibiniz için sürekli sosyal medya desteği
• Tüm franchise’lar için düzenli operasyonel destek
• Bütçe planlamaları konusunda uzman desteği