Skip to content

Ameliyatsız Bölgesel İncelme Mümkün Mü?

Ameliyatsız Bölgesel İncelme Mümkün Mü?

Ameliyatsız Bölgesel İncelme Mümkün Mü?

Ameliyatsız bölgesel incelme; spor ve diyete rağmen gitmeyen inatçı vücut yağlarını hedefleyerek daha ince ve yağsız bir vücut görünümü oluşturur.

Her zaman, herkes için nihai hedef her zaman sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmek olmalıdır. Bununla birlikte, bölgesel incelme, vücutta lokalize olarak yerleşmiş fazla yağların alınmasıdır. Burada amaç, kilo kaybı sağlamak değil vücut konturunu iyileştirmek, spor ve diyet yapılmasına rağmen vücutta gitmeyen inatçı yağ dokularını azaltmaktır.

Bölgesel incelme cihazları sayesinde lokal olarak yerleşmiş inatçı yağları kırabiliyoruz. Burada uygulanacak protokol; danışanın yaşam tarzına, vücut yapısına ve iş durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir. En uygun planlama, uzmanınızla yapacağınız ön görüşmede belirlenecektir.

Neslim Güngen güzellik merkezi bölgesel incelme, vücut sıkılaştırma, selülit ve çatlak onarımı paketleri ile birden fazla sorunu çözebilen bir merkezdir. Ameliyata uygun olmayan veya ameliyatsız incelmek isteyen kişilerde yüksek oranda başarı sağlanabilmektedir. Uzmanlarımız; Lipones, G5 gibi bölgesel incelme cihazları ve kolajen uyarımını sağlayan özel ürünler kullanarak size uygun bir planlama yapmaktadır.

Yağ Hücreleri Nasıl Çalışır?

Bölgesel incelme konusuna geçmeden önce, ilk olarak yağ hücrelerinin nasıl çalıştığını anlamanız gerekir. Vücuttaki yağ hücrelerinin sağısı ve dağılımı, henüz ergenlik dönemindeyken belirlenir ve yetişkinlik çağında çok fazla değişmez. Ancak, vücuttaki yağ hücrelerinin sayısı kişiden kişiye değişiklik göstermektedir.

Kilo Değiştikçe Ne Olur?
Kişi kilo aldıkça vücudundaki yağ hücrelerinin boyutu büyümeye başlar. Bu da, hem basen ve karın hem de bacak ve kol gibi bölgelerin daha geniş, daha büyük ve yağlı görünmesine neden olur. Ancak, diyet yapıp düzenli bir egzersiz rutini uyguladığınızda, bu yağ hücreleri küçülmeye başlar. Zamanla küçülür ve vücut şeklini daha ince bir forma kavuşturur.

Ancak, sağlıklı beslenmeyi ve hareket etmeyi bıraktığınızda yeniden genişlemeye başlar ve vücudunuz yeniden yağlı bir görünüme ulaşır. Bu nedenle, yağsız bir vücut görünümü için düzenli olarak egzersiz yapmak, zararlı besinlerden uzak durmak ve mümkün olduğunca sağlıklı beslenmek çok önemlidir.

Bölgesel İncelme Nedir?
Sağlıklı besleniyor, diyet uyguluyor, egzersiz yapıyorsunuz ama yine de vücudunuzdaki bazı bölgelerde gitmek bilmeyen yağlar mı var? Bu gibi durumlar için bölgesel incelme sağlayan uygulamaların ve cihazların kullanımı son derece yaygın hale gelmiştir.

Bölgesel incelme; karın, sırt, göğüs, bacak ve kol bölgelerindeki lokalize yağları gidermek için farklı teknolojilerde cihazlar kullanır. Bu bölgelere yapılan uygulamalar, danışanın çok daha ince, genç ve sağlıklı bir vücut görünümüne ulaşmasına yardımcı olmaktadır.

Cerrahi Olmayan Vücut Şekillendirme Cihazları

Ameliyatsız bölgesel incelme cihazları; cerrahi, kesi, acı, ağrı ve işten kesinti süresi olmadan karın, kol, basen ve bacak gibi vücudun farklı bölgelerindeki fazla yağları gidermede tercih edilmektedir.
Bölgesel incelme cihazları ile vücudun şikayetçi olunan bölgelerindeki inatçı yağlar kırılarak vücuttan atılması sağlanır. Yağ dokusunun olduğu bölgelere, ameliyatsız çözüm sunan özel cihazlar ile müdahale edilir. Burada kullanılan cihazların amacı, vücuttan yağ olan bölgedeki yağ dokusunu kırarak atmaktır.

Yağ parçalama yöntemleri arasından seçilecek cihaz, kişinin tercihine, vücut yapısına, yaşına ve uygulama yapılacak bölgeye göre farklılık gösterebilmektedir. Danışanların büyük bir bölümü, ameliyat olmak istemediği için güzellik merkezi bölgesel incelme paketlerine başvurmaktadır.

Bölgesel incelmede on binlerce mutlu danışan referansı ile başarısını kanıtlamış Neslim Güngen Güzellik Merkezi şubelerinde tercih edebileceğiniz ameliyatsız bölgesel incelme cihazlarından bazıları şunlardır;

Lipones
Ultrasonik ses dalgaları ile fazla yağ birikintilerinin olduğu bölgelerde bile tek seansta 15 cm’e kadar incelme sağlayabilen bir cihazdır. Sosyal hayata hemen dönüş sağlaması, kolajen üretimini uyararak cildi sıkılaştırması, yağları parçalayarak vücuttan atması ve dirençli vücut yağlarında bile etkili bir yöntem olması ile en çok ilgi gören cihazlarımızdan biridir.

Fibroderms XXL
Çok fonksiyonlu bir cilt ve vücut bakım cihazıdır. Endermo Slimming başlığı sayesinde, cilt altına yerleşmiş lokalize yağları hedefleyerek cildin sıkılaşmasına yardımcı olur. Kolajen ve elastin üretimini tetikleyerek kalıcı sonuçlar sağlaması ile tercih edilmektedir.

G5 cihazı
Bölgesel incelme cihazları arasında en çok tercih edilen ve en popüler cihazlardan biri olan G5 cihazı, kan dolaşımını hızlandırması, portakal görünümünü azaltması ve bölgesel incelmeyi sağlaması ile son derece etkilidir.

G5 cihazı bölgesel yağlanmanın olduğu bölgelerdeki yağları yakmak için özel bir başlık kullanır. Bu sayede, uygulama bölgesine ritmik, titreşimli bir masaj sağlar. Herhangi bir yan etkisinin olmaması, acısız ve ağrısız bir uygulama sağlaması ile de tercih edilmektedir.

Bölgesel incelme cihazı olarak G5 cihazı, selülit onarımda etkili olması ile de tercih edilir. Neslim Güngen Güzellik merkezi şubelerinde de hem vücut sıkılaştırma, şekillendirme, inceltme ve dolaşım bozukluğu gibi çeşitli sorunları ortadan kaldırmak için uygulanmaktadır.

Bölgesel İncelme Zararlı Mı?
Bölgesel incelme cihazları; alanında uzman kişiler tarafından uygulandığında sağlık ve cilt için herhangi bir risk oluşturmamaktadır. Bu nedenle, herhangi bir risk almamak için incelmek için tercih edeceğiniz merkezi seçerken çok dikkatli davranmalısınız. Mutlaka, kaliteli ve başarısını kanıtlamış bir merkez tercih etmeniz son derece önemlidir. Yanlış yapılan işlemler, en iyi ihtimalle seanslardan sonuç almanızı engelleyecektir.

Bölgesel Zayıflama Nasıl Olur?
Bölgesel incelme cihazları, vücudun çeşitli bölgelerinde yerleşmiş, inatçı yağ dokularını kırmayı ve parçalamayı hedeflemektedir. Bu nedenle, zayıflama amacıyla tercih edilmemelidir. Spor ve diyete rağmen gitmeyen yağlarınız varsa, bu işlemleri ve cihazları tercih edebilirsiniz.

Ancak, genel olarak kilo vermeye ihtiyacınız varsa bir beslenme uzmanı eşliğinde vücudunuza ve sağlık durumunuza en uygun beslenme programını uygulayabilir, bir egzersiz rutini oluşturarak mümkün olduğunca sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

Bölgesel Karın İnceltme Mümkün Mü?
Bölgesel karın inceltme, karın bölgesinde yerleşmiş olan fazla yağların parçalanarak yok edilmesi işlemidir. Ve karın bölgesi, bölgesel yağlanmanın en çok sorun olarak görüldüğü bölgelerin başında gelmektedir. Özellikle kadınlarda, doğumdan sonra karın bölgesinde yağlanmalar meydana gelebilmektedir.

Karın yağları, kişinin kendini mutsuz ve özgüvensiz hissetmesine neden olabilecek yağlardır. Karındaki yağlarını yok etmek için farklı cihaz, yöntem ve teknikler mevcuttur. Bölgesel incelmede karın bölgesi için cerrahi ve ameliyatsız bölgesel incelme cihazları tercih edilebilir.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel incelme fiyatları, uygulamanın yapılacağı merkeze, danışanın vücut yapısına, vücudunun ihtiyaçlarına ve bölgesel yağlanmanın boyutuna göre değişiklik göstermektedir. Bütçenize ve tercihlerinize en uygun cihazlar, paketler ve fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi almak için size en yakın Neslim Güngen Güzellik Merkezi şubesine uğrayarak ücretsiz ön görüşme yapabilirsiniz.